Ondersteunt de ICT-infrastructuur uw organisatie voldoende ?

ICT wordt voor steeds meer bedrijven van nog groter belang. Concurrenten in dezelfde branche zijn continu bezig om hun interne- en externe processen te optimaliseren ten einde hun concurrentiepositie te verbeteren. Deze proces-optimalisaties worden over het algemeen bereikt door efficiƫnt toepassen van automatisering.

Na de uitvoering van een ICT-scan door Point2IT bent u op de hoogte van eventuele knelpunten in uw ICT-omgeving. Daarnaast krijgt u inzicht in de wijze waarop u de concurrentie-positie van uw bedrijf kunt verbeteren door gebruik te maken van nieuwe ICT oplossingen of aanpassingen in de bestaande infrastructuur.

De ICT Scans worden uitgevoerd door onze gekwalificeerde consultants. De volgende punten komen o.a. aan de orde tijdens een ICT-scan:

  • Onderzoek naar de inrichting van uw ICT organisatie;
  • Onderzoek naar de technische staat van uw ICT omgeving;
  • Inzicht in de mate waarop ICT omgeving is beveiligd (security);
  • Onderzoek naar de optimalisatie van het beheerproces van uw ICT omgeving. Hierbij wordt gekeken naar de huidige situatie en worden aanbevelingen en adviezen opgesteld over beheer in de toekomst;
  • Aanbevelingen en adviezen hoe uw ICT-omgeving beter kan presteren op de korte en lange termijn.

Op basis van een bewezen methode beschrijven we uw situatie concreet en helder. De quickscan rapporten bevatten tevens de oplossingrichting om uw ICT dienstverlening te verbeteren, mogen wij u informeren over uw ICT omgeving?

 

Ondersteunt de ICT-infrastructuur uw organisatie voldoende ?